Tarih: 28.11.2023 09:10

Ardeşen'de MHP'den İki Aday Adayı Daha

Facebook Twitter Linked-in

Bu kapsamda, belediye meclisi üyesi adayı olmak için Mete Aytemiz ve il genel meclisi üyesi adayı olmak için Fikret Oğuz, aday adaylık başvurularını MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak'a teslim etti.

Ardeşen Ülkü Ocakları Eski Başkanlığı ve önceki dönem il disiplin kurulu başkanlığı görevlerini yürüten Mete Aytemiz, "Ardeşen'in gelişmesi ve kalkınması için elimden gelen gayreti göstereceğim. Aday adaylık sürecimizin partimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ardeşen Gündoğan Köyü eski muhtarı Fikret Oğuz ise, "İlçemizin sorunlarını yakından bilen biriyim. Bu sorunları çözmek için elimden geleni yapacağım. Aday adaylık sürecinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

MHP Ardeşen İlçe Başkanlığı'ndaki programa ilçe başkanı Cemil Bayrak, ilçe teşkilat başkanı Hikmet Navdar ve partililer katıldı.

Bayrak, yaptığı açıklamada, "Ardeşen'de aday adaylık sürecimiz devam ediyor. İlçemizin her kesiminden vatandaşlarımız aday adaylığı başvurusunda bulunuyor. Bu durum bizleri mutlu ediyor. Aday adaylık sürecinin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —