Tarih: 08.04.2023 01:29

Arhavi Gençlik ve Spor Kulübüne Başkan Kurdoğlu'ndan Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Hafta sonu yapılacak olan şampiyonluk maçı öncesi Arhavi Gençlik ve Spor Kulübü antrenmanına ziyarette bulunan Başkan Kurdoğlu, sporcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden ve moral veren Başkan Kurdoğlu, takımın başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Başkan Kurdoğlu, 'Arhavi Gençlik ve Spor Kulübü, ilçemizi başarıyla temsil ediyor. Bu yıl da şampiyonluk için mücadele edecekler. Biz de belediye olarak takımımızın yanındayız ve her zaman destek olacağız. Sporcularımıza ve teknik heyete başarılar diliyorum.' şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Arhavi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ise Başkan Kurdoğlu'na teşekkür ettiler. Başkan Kurdoğlu'nun desteğinin kendilerine güç verdiğini belirten kulüp yöneticileri, şampiyonluk yolunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Arhavi Gençlik ve Spor Kulübü'nün hafta sonu yapacağı şampiyonluk maçı öncesi yapılan moral ziyareti, takımın moralini yükseltti. Kulüp, Başkan Kurdoğlu'nun desteğiyle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu.

Haber: Selman Kutlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —