Tarih: 18.09.2023 13:44

Arhavi Belediye Başkanından Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kurdoğlu, ilk olarak Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okul müdürü Hakan Soydan ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarette, okulun fiziki durumu ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Kurdoğlu, okul müdürüne Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı hediye ederek, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Kurdoğlu, daha sonra Özel Arhavi Koleji'ni ziyaret etti. Okul müdürü Ahmet Kavas ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Kurdoğlu, okulun faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kurdoğlu, okul müdürüne de Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı hediye ederek, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Kurdoğlu, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Eğitim, bir milletin geleceğinin inşası için en önemli unsurdur. Biz de Arhavi Belediyesi olarak eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kurdoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledik. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretlerden duyulan memnuniyet dile getirildi

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Soydan, Başkan Kurdoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Bu ziyaret, eğitime olan desteğinin bir göstergesidir. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Özel Arhavi Koleji Müdürü Ahmet Kavas da Başkan Kurdoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızın ziyareti, bizim için çok anlamlıydı. Kendisine eğitime olan desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —