Tarih: 07.06.2024 14:35

Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden Gururlu Mezuniyet Töreni

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesinde yer alan Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını tamamlayan mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Mezuniyet coşkusunun yaşandığı törene öğrencilerin yanı sıra aileleri, ilçe protokolü ve üniversite yönetimi de katıldı.

Arhavi Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törende, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in yanı sıra ilçe protokolü, Artvin Çoruh Üniversitesi Dekan V. Prof. Dr. Murat Kibar, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri bir araya geldi.

İlçenin eğitim hayatına katkı sağlayan önemli bir kurum olan Sanat ve Tasarım Fakültesi, mezuniyetle gurur yaşadı. Mezuniyet programında yapılan konuşmalarda, öğrencilere gelecekleri için başarılar dileyen yetkililer, onların emeklerinin karşılığını almalarının mutluluğunu paylaştılar. Dereceye giren öğrencilere ise plaketleri ve mezuniyet belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Programın en keyifli anlarından biri olan kep atma töreniyle birlikte öğrenciler, mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar. Veliler de çocuklarının bu önemli adımını gururla izlediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —