Tarih: 24.04.2025 09:20

Arhavi’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Arhavi’de düzenlenen tören ve etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı. Törene Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, ilçe protokolü, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş’ün Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Kutlamalar, ilçe kapalı spor salonunda düzenlenen etkinliklerle devam etti. Protokol üyeleri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Belediye Başkanı Turgay Ataselim, katılımcıların bayramını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş’ün günün anlamını vurgulayan konuşmasının ardından, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. 23 Nisan kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Belediye Başkanı Turgay Ataselim, programda yaptığı konuşmada tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, ilçede bölgenin en kapsamlı oyun parklarından birinin kurulacağının müjdesini verdi.

Arhavi Belediyesi Basın Bürosu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —