Tarih: 25.08.2024 09:57

Arhavi’de ‘Eylül Yılmaz’ İmzasıyla Yeni Bir Mimarlık Bürosu Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Arhavi'de mimarlık sektörüne yeni bir soluk geldi. “Eylül Yılmaz” adı altında hizmet verecek olan mimarlık bürosunun açılışı, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in katılımıyla gerçekleşti.

Musazade Mahallesi, Kapalı Çarşı’da hizmete giren yeni iş yerinin açılış programı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in yanı sıra il ve ilçe siyasi parti temsilcileri, il genel meclisi üyesi, ilçe müftüsü, belediye meclis üyeleri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Ataselim, açılışta yaptığı konuşmada, girişiminden dolayı iş yeri sahibi Eylül Yılmaz’ı tebrik ederek, iş yerinin Arhavi halkına ve ilçeye hayırlı olmasını diledi. İlçe Müftüsü Yusuf Çakır’ın yaptığı dua ile başlayan açılış seremonisi, iş yerinin topluca gezilmesiyle devam etti.

Törenin ardından yapılan sıcak sohbetlerle açılış kutlandı. Mimarlık Bürosu sahibi Eylül Yılmaz, açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti. Başkan Ataselim ve diğer katılımcılar, iş yerinin uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet vermesini temenni etti.

Arhavi Belediyesi, ilçedeki bu yeni iş yerinin hayırlı olmasını ve Eylül Yılmaz’a başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —