Tarih: 27.11.2023 14:02

Arhavi'de Fırtına Sonrası Taziye Çadırı ve Çam Ağacı Hasar Gördü

Facebook Twitter Linked-in

Fırtınanın etkisiyle Arhavi Belediyesine ait taziye çadırı ve Musazade Mahallesi'ndeki bir seç market önündeki çam ağacı yerinden söküldü.

Olay, saat 21.00 dolaylarında meydana geldi. Arhavi Belediyesine ait taziye çadırı, şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden sökülerek çevresine dağıldı. Aynı zamanda Musazade Mahallesi'nde bulunan bir seç marketin önündeki sağlam çam ağacı da fırtına nedeniyle devrildi.

Fırtına sırasında taziye çadırında ve çam ağacında maddi hasar meydana geldi. Çevre sakinleri ve esnaf, yaşanan olay sonrasında Arhavi Belediyesi ekiplerine durumu bildirdi. Belediye ekipleri, hasar gören alanlarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına başladı.

Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, bölgedeki vatandaşlar yaşanan doğal afetin etkisiyle tedirginlik içinde olayı izledi. Belediye yetkilileri, fırtına sonrasında oluşan hasarın giderilmesi için gerekli çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Fırtınanın neden olduğu hasarın büyüklüğü henüz tam olarak belirlenmezken, bölge sakinleri dikkatli olunması konusunda uyarıldı. Meteoroloji yetkilileri ise bölgedeki fırtına uyarılarını dikkate almaya devam etmeleri konusunda vatandaşları uyardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —