Tarih: 26.06.2024 12:12

Arhavi'de Şiddetli Yağış Sonrası Fen İşleri Ekipleri Alarm Durumunda

Facebook Twitter Linked-in

Arhavi'de etkili olan şiddetli yağışlar, belediye fen işleri ekiplerini harekete geçirdi. Arhavi Belediyesi ekipleri, yağışların ardından meydana gelen olumsuzlukları düzeltmek için yoğun çaba harcıyor. İlk müdahale olarak, ilçe merkezinde logarların geri basması sonucu oluşan su birikintileri giderilmeye çalışıldı. Özellikle cezaevi bölgesinde, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülen Kapisre Deresi Menfez çalışmasının olduğu alanda ani taşkınları önlemek amacıyla dolgu çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkan Vekili Zafer Kazancıoğlu, ekiplerin sabahın erken saatlerinden itibaren sahada olduğunu belirterek, "Ekiplerimiz olası yeni yağışlar ve taşkınlar için hazırda bekliyor. Acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale için gerekli önlemleri aldık. Arhavi halkının güvenliği ve refahı için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz," dedi.

Kazancıoğlu ayrıca, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde yağışın getirdiği zararların en aza indirildiğini ve olası yeni yağışlar için teyakkuzda olduklarını vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —