Tarih: 05.10.2023 14:07

Arhavi'deki Çöplük Yolu Kenarında Tepki Çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilin ve mavinin kucaklaştığı bu cennet köşesindeki çöplük, kötü koku ve görüntü kirliliği ile çevreye zarar veriyor.

Arhavi, Türkiye'nin Karadeniz sahilinde bulunan ve doğal güzellikleriyle ünlü bir ilçedir. Ancak bu güzellikler, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki çöplük nedeniyle gölgeleniyor. Arhavi- Hopa arasında yer alan Kıyıcık Tüneli mevkiinde bulunan çöplük, sürücülerin ve çevre sakinlerinin tepkisini çekiyor.

Çöplük alanı, çoğu zaman çöp dağlarını andıran manzaralar sunuyor ve özellikle sıcak havalarda kötü kokuların yayılmasına neden oluyor. Bu bölgeden geçen yüz binlerce insanın seyahat ettiği düşünüldüğünde, çöplüğün varlığı daha da rahatsız edici hale geliyor.

Arhavi ve Hopa belediyelerinin sorumluluğundaki bu çöplüğün, bölgenin doğal güzelliklerine ve çevreye verdiği zarar nedeniyle yöre halkı büyük bir endişe içinde. Vatandaşlar, çöplüğün bir an önce temizlenmesi ve Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bu rahatsız edici görüntünün ortadan kaldırılması için yetkililere çağrı yapıyor.

Arhavi'deki çöplük yolu kenarındaki tepkiler artarken, bölge halkı çevre dostu çözümlerin acilen hayata geçirilmesini talep ediyor. Yetkililerden bu doğal güzellikleri korumak ve çevre bilincini yükseltmek için gerekli adımları atmaları bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —