Tarih: 24.12.2023 12:41

Arsin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Arsin'in Çeşitli Mahallelerinde Çalışmalarını Sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Bu hafta içinde yapılan çalışmalar kapsamında, Yeniköy, Güneyce, Işıklı, Fatih, Yalı, Atayurt, Kuzguncuk, Çubuklu, Yeşiltepe, Başdurak, Cudibey, Konak ve Elmaalan mahallelerinde birçok önemli projeye imza atıldı.

Ekipler, Yeniköy Mahallesi'nde yol serme çalışmalarına odaklanırken, Güneyce Mahallesi'nde de yol serme çalışmalarını sürdürdü. Işıklı Mahallesi'nde ise büz yerleştirme ve kanal temizliği faaliyetleri gerçekleştirildi. Fatih Mahallesi'nde parke tamiratı ve duvar üstü kalıp ile beton çalışmalarına ağırlık verildi. Yalı Mahallesi'nde doğalgaz kazısı tamiratı, yağmur suyu hattı ve korkuluk çalışmaları gerçekleştirildi.

Ayrıca, Atayurt Mahallesi'nde duvar temeli açma, Kuzguncuk Mahallesi'nde doğalgaz hattı çalışması, Çubuklu Mahallesi'nde yol serme ve betonlama işlemleri, Yeşiltepe Mahallesi'nde otopark zemin tesviye çalışmaları, Spor Kompleksi'nde demir korkuluk işleri, Başdurak Mahallesi'nde taş duvar ve tahkimat faaliyetleri, Cudibey Mahallesi'nde kanal açma, Konak Mahallesi'nde yol kazısı ve betona hazırlık işlemleri, Çardaklı Mahallesi'nde cami etrafı çevre düzenlemesi ve Elmaalan Mahallesi'nde kapalı yol açma işlemleri başarıyla tamamlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —