Tarih: 17.06.2024 15:01

Arsin Belediyesi Kurban Bayramı'nda Fedakar Meslektaşlarını Unutmadı!

Facebook Twitter Linked-in

Arsin Belediyesi, Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye Başkanımız Hamza Bilgin, İlçe Kaymakamımız Ömer Sirkeci ve Önceki Dönem Belediye Başkanımız Muhammet Sait Gürsoy ile birlikte önemli bir ziyarete imza attı.

Heyet, Kurban Bayramı'nda da görev başındaki fedakar meslektaşlarını unutmayarak İlçe Emniyet Müdürümüz Uğur Azman ve emniyet personellerini, İlçe Jandarma Komutanımız Resul Yıldırım ve Jandarma personellerini, İlçe Sağlık Müdürümüz Fevzi Yavuzyılmaz ve İlçe Devlet Hastanemizde ki sağlık çalışanlarımızı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Arsin İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret etti.

Bu anlamlı ziyarette Belediye Başkanımız Hamza Bilgin, Kurban Bayramı'nı kutlayarak meslektaşlarının fedakar çalışmalarına teşekkürlerini iletti. Ziyaretlerde bulunan heyet, bayram şekeri ve çiçek takdim ederek meslektaşlarının bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramımız mübarek olsun!

Arsin Belediyesi'nin bu anlamlı ziyareti, Kurban Bayramı'nda da görev başında olan tüm meslektaşlarımıza ne kadar değer verildiğini göstermesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor. Bizler de bu vesileyle tüm kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, bol ve bereketli bir bayram geçirmesini dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —