Tarih: 07.12.2023 15:02

Arsin Belediyesi ve Kızılay, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Hediye Takdim Etti

Facebook Twitter Linked-in

Proje kapsamında, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edilerek, onlara kırtasiye malzemeleri, giyim ve gıda gibi hediyeler verildi.

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, yaptığı açıklamada, "İhtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak amacıyla Kızılay Ataşehir Şubesi ile ortaklaşa bir proje gerçekleştirdik. Bu proje kapsamında, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize hediyeler takdim ettik. Bu anlamlı faaliyette bizlerin yanında olan Kızılay Trabzon Merkez İl Başkanı Sevil Yıldırım, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Ataşehir Şube Genel Sekreteri İsmail Dağ ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş ise, "Arsin Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu projede, ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmaktan mutluluk duyduk. Bu projenin, öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hediyelerini alan öğrenciler ise, Arsin Belediyesi ve Kızılay'a teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —