Tarih: 19.12.2023 15:23

Arsin Belediyesi'nden İlçeye Hizmet Seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, otobüs kart dolumu ve Şht. P. Er. Miktat Beder üst geçitindeki engelli asansörünün çalışmalarını, Fatih mahallesi İmam-hatip okulu önü korkuluk çalışmalarını ve ilçenin her bir köşesinde devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gürsoy, incelemeleri sırasında ekip arkadaşlarına kolaylıklar diledi. Otobüs kart dolumu ve Şht. P. Er. Miktat Beder üst geçitindeki engelli asansörünün çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Gürsoy, Fatih mahallesi İmam-hatip okulu önü korkuluk çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. İlçenin her bir köşesinde devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarının ise ilçenin altyapısını güçlendirmek için önemli olduğunu vurgulayan Gürsoy, çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Gürsoy, "Arsin'imiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizin her köşesinde hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu çalışmalar, ilçemizin gelişimine ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayacaktır." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —