Tarih: 12.01.2024 09:08

Arsin Belediyesi'nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Facebook Twitter Linked-in

Arsin Belediyesi, eğitime verdiği destek kapsamında 876 öğrenciye ücretsiz deneme sınavı imkânı sağladı. Sınav öncesi öğrencileri ziyaret eden Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, öğrencilere başarılar diledi.

Arsin Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz deneme sınavına, ilçe genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerinden 876 kişi katıldı. Sınav öncesi öğrencileri ziyaret eden Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Gürsoy, "Eğitim, bizim için en önemli yatırım alanlarından biridir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilçemizdeki öğrencilerimize ücretsiz deneme sınavı imkânı sağladık. Öğrencilerimizin sınavda başarılı olmaları için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Sınav sonuçları, sınavdan sonra öğrencilere duyurulacak.

Arsin Belediyesi'nden Eğitime Tam Destek

Arsin Belediyesi, eğitime verdiği destek kapsamında çeşitli projeler yürütüyor. Bu kapsamda, ilçede bulunan okulların ihtiyaçları karşılanıyor, öğrencilere burs ve eğitim desteği sağlanıyor, eğitim alanında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, "Geleceğimize ışık tutacak evlatlarımıza ve öğrencilerimize her zaman eğitim ve öğretim konusunda destek oluyoruz, olmayada devam edeceğiz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —