Tarih: 25.09.2023 21:01

Saadet Partisi Erzurum'da iddialı

Facebook Twitter Linked-in

Arıkan, Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, parti yetkilileriyle görüştü.

Arıkan, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Saadet Partisi'nin Erzurum'da yerel seçimlere iddialı girdiğini belirterek, "Erzurum'da kendi amblemimizle seçime gireceğiz. Halkımızın desteğiyle belediyeleri kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Arıkan, ayrıca parti teşkilatını ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Partililer memnun

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Hüseyin Demirci, Arıkan'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, "Arıkan'ın ziyareti bizlere moral ve motivasyon verdi. Parti olarak yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

Demirci, ayrıca parti teşkilatını da harekete geçirdiklerini belirterek, "Teşkilatlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halkımızın desteğiyle yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Erzurum'da ne hedefliyor?

Saadet Partisi, Erzurum'da yerel seçimlerde belediye başkanlıklarını kazanmak istiyor. Parti, bu doğrultuda çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda.

Saadet Partisi, Erzurum'da özellikle Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlıklarını kazanmaya odaklanmış durumda. Parti, bu doğrultuda güçlü bir teşkilatlanma çalışması yürütüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —