meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bambaşka Biri bu akşam var mı, saat kaçta başlayacak? 13 Kasım Pazartesi Bambaşka Biri yeni bölüm izle canlı ve kesintisiz!

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Bambaşka Biri dizisi, izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Bambaşka Biri bu akşam var mı, saat kaçta başlayacak? 13 Kasım Pazartesi Bambaşka Biri yeni bölüm izle canlı ve kesintisiz!

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Bambaşka Biri dizisi, izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin sıkı takipçilerinin gündemine ''Bambaşka Biri bu akşam var mı?'' sorusu yerleşti. Binlerce izleyeni olan dizide, gerilim tırmanmaya devam ediyor. Peki, Bambaşka Biri saat kaçta başlayacak? 13 Kasım Pazartesi Bambaşka Biri yeni bölüm izle canlı ve kesintisiz!
 

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in üstlendiği dizi için ''Bambaşka Biri bu akşam var mı?'' sorusu sıklıkla aratılıyor. Dizinin yakından takipçileri her hafta Pazartesi günü yeni bölümün olup olmadığını araştırıyor. ''Bambaşka Biri saat kaçta başlayacak?'' sorusu, izleyicilerin gündemine yerleşti. Dizinin yeni bölümü her hafta FOX TV'de yayınlanıyor. 10. yeni bölümde de heyecanın son sürat devam etmesi bekleniyor. İşte, 13 Kasım Pazartesi Bambaşka Biri yeni bölüm izle canlı ve kesintisiz!

BAMŞKA BİRİ BU AKŞAM VAR MI 13 KASIM?

Dizi, normal şartlarda her hafta Pazartesi izleyici karşısına geçiyor. Dizinin 10. yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de FOX Tv'de yayınlanacak.


BAMBAŞKA BİRİ SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

BAMBAŞKA BİRİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Elif tekrar tuzağa düşürüldüğünde, Leyla'dan aldığı umutla hayata tutunur. Elif'in cesareti sayesinde açığa çıkmaya başlayan çete bu sefer hedef tahtasına Leyla'yı koyar.

BAMBAŞKA BİRİ YENİ BÖLÜM İZLEME EKRANI

Dizinin 10. yeni bölümü bu akşam izleyiciyle buluşacak. İzleyiciler FOX TV'nin resmi internet sitesi olan https://www.fox.com.tr/canli-yayin üzerinden yeni bölümü canlı olarak izleyebilecek.

Kaynak: tv100.com

 


1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi