Tarih: 15.11.2023 18:00

Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u geçip 30 puan barajını aşmak istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'in 12. haftasında İstanbulspor'u 1-0 yenerek 3 haftanın ardından galibiyet ile tanışan Çaykur Rizespor, milli maç arasından sonra Antalyaspor maçına odaklandı.

Ligde 12 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak 17 puan toplayan yeşil-mavililer, Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 18 puanlı Antalyaspor'u yenerek 1 puan önde çıkmayı hedefleyen Çaykur Rizespor, ligin ilk yarısının son 7 haftasında 30 puan barajını aşmayı da planlıyor.

Yeşil-mavililer, Antalya maçı sonrasında kendi sahasında Başakşehir, deplasmanda Ankaragücü, kendi sahasında Beşiktaş, yine kendi sahasında Pendikspor ve deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısının son maçında ise kendi sahasında Hatayspor'u konuk edecek.

Çaykur Rizespor'un Antalyaspor maçı kadrosunda milli takımlardan dönen Martin Minchev, Alikov, Atilla Mecsi, Altun Zegiri ve Dal Verosonoviç forma giyebilecek.

Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Antalyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Antalyaspor, ligin iyi takımlarından biri. Zor bir deplasman olacak. Ancak biz de iyi bir takımız ve galibiyet için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —