meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Beşiktaş'ta aynı nakarat

Brugge'e evinde 5-0 yenilen Beşiktaş, Ankara'da 2 puan bıraktı. 21'de Sowe'a engel olamayan Kartal, 74. dakikada Chamberlain'in ‘sihriyle' beraberliği kurtardı.

Beşiktaş

Beşiktaş ilk yarıda 0.08 gol beklentisi üretti...

Sowe, Kartal'a rakip olduğu tüm maçlarda ağları sarstı.

Başkent ekibi 2. isabetli şutunda golü buldu...

Beşiktaş, 2000'den beri A.Gücü'ne karşı 2. kez ilk yarıyı geride bitirdi.

Kartal'da 3. golünü atan Chamberlain, son 2 sezondaki sayısına ulaştı.

Emre Belözoğlu, Beşiktaş'a karşı 5 lig maçının 4'ünden puan aldı. (2G, 2B, 1M)
0.39 gol beklentisiyle oynayan SiyahBeyazlılar, 2017'deki G.Saray maçından sonraki en düşük değerde kaldı.

DERBİ DÖNÜM NOKTASI

Çalımbay: "Derbi kırılma noktası olacak. Puan puandır. 2 galibiyet, 1 beraberlik aldım."

Başkent'teki1-1'lik sonucun ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisine vurgu yaptı: "1 puan, 1 puandır. İyi başladığımız maçta kendi bireysel hatalarımızdan gol yedik. Golü yedikten sonra oyundan kopmadık. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler sahaya gayet iyi yansıdı. Keşke maçı kazanabilseydik. 3 puan bizim için daha iyi olurdu. 11'de oynayan oyuncularımızın çoğu sakat. Muleka'nın yeri kanat değil. Cenk'i koyuyorsun, bir yere kadar gidebiliyor o da. Elimizde oyuncu yok. Mecburen maçlara çıkmamız lazım. İsviçre'ye gideceğiz. Ben böyle maçlarda sakatlıklardan korkuyorum. Fenerbahçe maçı bizim için dönüm noktası olacak. Derbi karşılaşması da 3 ihtimalli tabii ama biz kazanabilmek için elimizden geleni yapacağız.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSU ÇOK GÜÇLÜ!..

Emre Belözoğlu: "Kim ne derse desin, Beşiktaş'ın çok güçlü bir kadrosu olduğunu düşünüyorum. Beni hiçbir zaman beraberlik mutlu etmez. Gücümüze oranla çok önemli bir maç oynadık. Kazanma fırsatları da geldi. 1-0 öndeyken daha özgüvenli kararlar alsaydık farklı olabilirdi. Sonuç beni tatmin etmiyor ama karşımızda değerli ve büyük bir takım vardı."

CHAMBERLAIN: 1 PUAN ADİLDİ

Attığı golle takımına beraberliği getiren Oxlade-Chamberlain, maçtan sonra şöyle konuştu: “1 puan hiç yoktan iyi ama sonuca üzüldük. Buraya galibiyet için gelmiştik. Oyuna baktığımızda 1 puan daha adil gibi gözüküyor. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe'ye karşı önemli bir maça çıkacağız. İki farklı devre oynadık. Topa daha fazla sahiptik ve fırsatlar bulduk.”


1

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi

2

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a Gelişinin 105. Yıl Dönümünü Kortej Yürüyüşüyle Kutladı

3

Rize İl Müftüsü ve Ardeşen İlçe Müftüsünden Erzurum'a Ziyaret

4

Akçaabat'ta 2024 Yaz Kur'an Kursları Başladı: Çocuklar İçin İslami Eğitim Fırsatı

5

Trabzon'da Fındık Üretimi İçin Önemli Adım: 2024 Rekolte Çalışmaları Başladı