Abdullah Avcı puan farkını eritti
Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın ardından takımın başına getirilen Abdullah Avcı performansıyla geçer not almayı başardı.
Ligin 9. haftasında gelen teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor ile çıktığı 10 maçta sadece bir kez kaybederken, 3 beraberlik aldı. 6 maçı ise galip tamamladı.
Kendisinden önce oynanan 8 karşılaşmada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 12 puan toplayan Karadeniz devini 7. sıradan alıp 3. sıraya kadar tırmandıran başarılı hoca, ilk iki sırada yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray ile aradaki puan farkını da eritti.
Göreve başladığında Fenerbahçe ile 12, Galatasaray ile 10 olan puan farkı, Avcı'nın 10 lig maçı baz alındığında ise Galatasaray ile aradaki puan farkı sadece 4, Fenerbahçe ile ise 2.
Rize Ziraat Odası Başkanı Arslan" Beleşten Prof Oldular"

Denizli Acil Durum Hastanesi İçin Ulaşım Yolları Tamamlandı
Rizeliler İstanbul’daki Sıcak Evleri Rimer ’in İftarında Buluştu
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Aydın Büyükşehir’den Davutlar’a 3,3 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı
Alvar Ailesinde Mart Ayı Hüzünle Anılıyor
Başkan Dökmeci’den Personeline Bayram Müjdesi: 5 Bin Liralık İkramiye
Sakarya’da Sağlık Camiası 14 Mart’ta İftarda Buluştu
Cizre’de Miniklerden Ramazan Dayanışması
Batman’da Üç Katlı Binada Yangın Paniği
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
