Tarih: 08.04.2024 09:36

Süha Saral Siyasete Devam Kararı Aldı!

Facebook Twitter Linked-in

Seçimlerde rakibine kıl payı farkla yenilen Saral, beyefendi kişiliği, dürüstlüğü ve samimi duruşuyla Trabzon'da taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Kısa sürede tüm mahalleleri, köyleri ve ilçeleri gezerek projelerini anlatan Saral, "Çok kaliteli, vizyonu geniş bir isim" yorumları almasına rağmen yarışı ikinci sırada tamamladı.

Seçim sonuçlarının ardından sessizliğini koruyan Saral, bayram sonrası Trabzon'da yeniden sahaya çıkarak teşekkür ziyaretleri yapacağını açıkladı. Bu ziyaretlerde seçmenleriyle bir araya gelecek olan Saral, önümüzdeki seçimlerde tekrar aday olup olmayacağıyla ilgili de ipuçları verebilir.

Saral'ın siyasete devam kararı Trabzon'da büyük yankı uyandırdı. Birçok Trabzonlu, Saral'ın dürüstlüğü ve vizyonuna güvenerek önümüzdeki seçimlerde kendisine destek sözü verdi.

Hasan Süha Saral kimdir?

1964 yılında Trabzon'da doğan Hasan Süha Saral, Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Türkiye Elektrik Kurumu'nda (TEK) görev yaptıktan sonra kendi işini kurdu.

2019 yılında CHP'ye katılan Saral, 2023 yılında yapılan kongrede il başkanlığı seçimlerinde ikinci oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —