Tarih: 21.05.2024 17:08

Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Kütüphanesi, Öğrenci ve Kitapseverler İçin Kapılarını Açtı

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Belediyesi'nin Aile Yaşam Merkezi'nde bulunan kütüphane, sınavlara hazırlanan öğrenciler ile kitapseverler için kapılarını açtı. Sınav stresine ve yoğun tempoya maruz kalan öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan bu uygulama, öğrencilere rahat ve konforlu bir ortamda ders çalışma imkanı sunuyor.

Hafta içi her gün 08.30 - 18.30 saatleri arasında hizmet veren kütüphane, sessiz bir ortamda öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına olanak tanıyor. Ayrıca, uzun ders çalışma saatlerinden dolayı yorulan öğrencilere kafeteryada sıcak çay ve poğaça ikramı da yapılıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, "Öğrencilerimizin kendilerini iyi yetiştirmiş bireyler olarak topluma hizmet etmesi bizler için çok önemli. Biz de Bayburt Belediyesi olarak elimizde bulunan imkanları öğrencilerimiz için seferber ediyoruz." dedi. Ayrıca, Aile Yaşam Merkezi Kütüphanesi'nin şehir merkezinde bulunmasıyla ulaşımın kolay olduğunu ve sessiz, konforlu bir ortamda ders çalışma imkanı sunduğunu belirtti.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —