meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Beşikdüzü'nde Balık Atık Suyunun Dökülmesiyle İlgili Açıklama

Beşikdüzü Belediyesi, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir balık işleme firmasının atık sularının taşınması sırasında meydana gelen bir olayla ilgili açıklama yaptı.

Beşikdüzü

Beşikdüzü Belediyesi, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir balık işleme firmasının atık sularının taşınması sırasında meydana gelen bir olayla ilgili açıklama yaptı. Nakliye aracından kaynaklanan bir kusur nedeniyle, aracın kapalı kasasındaki balık atık suyunun bir kısmı bağlantı yoluna dökülmüştür.

Olayın ardından, Beşikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Jandarma Trafik ekipleri tarafından ilgili firma hakkında gerekli tutanaklar ayrı ayrı tutulmuş ve firma hakkında yasal çerçevede gerekli yaptırımların uygulanması yönünde çalışmalar başlatılmıştır.

Beşikdüzü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, olayın Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su sistemi veya genel altyapısıyla ilgili olmadığı, tamamen nakliye firmasının hatasından kaynaklandığı vurgulanmıştır. Belediyemiz, dökülen atık suyun temizlenmesi için ivedilikle temizlik çalışmalarına başlamış olup, çalışmalar halen devam etmektedir.

Belediye yetkilileri, çevre ve halk sağlığına önem verdiklerini belirterek, benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ve sürecin titizlikle takip edileceğini ifade etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti