Tarih: 04.07.2024 08:43

"Ganita Akşamları" Etkinlikleri Trabzon’a Renk Katacak

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un bir kültür ve sanat şehri olduğunu vurgulayarak, bu alanda önemli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Genç, “Trabzon bir kültür ve sanat şehri. Bunun gereğini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Ganita Akşamları" Etkinlikleri Başlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Ganita Akşamları" etkinlikleri, temmuz ayı boyunca konserler, söyleşiler ve film gösterimleri ile Trabzon halkına keyifli anlar yaşatacak. Etkinlikler, yerel sanatçı ve yazarların katılımıyla Ganita Sahil Parkı'nda gerçekleşecek.

Başkan Ahmet Metin Genç, vatandaşlara keyifli bir yaz sezonu sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Kültür ve sanata yönelik etkinlikleri çok önemsiyoruz. Şehrimizin her zaman bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız, Trabzon’umuzun sanatla ve kültürle ön plana çıkması. Biz de bu noktada sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik Takvimi

"Ganita Akşamları" kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler şu şekilde:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlikler, Trabzonlulara yaz akşamlarında kültür ve sanat dolu anlar yaşatacak. Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tüm vatandaşları bu etkinliklere katılmaya davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —