Tarih: 15.08.2024 12:42

ÖĞRENCİLER BÜYÜKŞEHİR’İN KURSLARIYLA TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu yaz tatilinde bin 59 öğrenciye çeşitli branşlarda eğitim vererek, çocukların tatil dönemini hem eğitici hem de keyifli hale getiriyor. Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen yaz kursları, 7-15 yaş grubundaki öğrencilere halk oyunları, etkili hızlı okuma, resim, satranç, drama derslerinin yanı sıra bağlama, gitar, kemençe, keman ve piyano gibi müzik dallarında da eğitim sunuyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen kurslar, yaz tatilinde çocuklara hem kültürel hem de sanatsal açıdan önemli bir katkı sağlıyor. Öğrenciler, kursların keyfini çıkarırken, tatil dönemi boyunca öğrendikleri yeni becerilerle de kendilerini geliştiriyorlar.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kursların önemine vurgu yaparak, bu tür eğitim faaliyetlerine verdiği desteği sürdüreceklerini belirtti. Başkan Genç, “Belediyemizce düzenlenen yaz eğitim kursları, çocuklarımızın kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Bu kurslar, çocuklarımızın sadece akademik değil, aynı zamanda sanatsal ve sosyal yönlerini de güçlendirmektedir. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, gençlerimizin her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kurslara katılan öğrenciler, yaz tatillerini daha verimli geçirmelerine katkıda bulunan belediye yetkililerine ve Başkan Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —