Tarih: 12.09.2024 11:24

Rektör Hacımüftüoğlu’ndan Kurumlararası İş Birliği Vurgusu

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, yeni görevine başlamasının ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretlerde, Prof. Dr. Hacımüftüoğlu misafirlerinin iyi dileklerini kabul ederken, aynı zamanda kurumlararası ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuyor.

Ziyaretler kapsamında Erzurum Bölge Adliye Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mehmet Yertüm, Erzurum Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Fuat Küçük, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Küçükler, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Kamu-Sen Erzurum İl Başkanı Mucip Gözeger, Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Barış Anıl, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan ve ASKON Erzurum İl Başkanı Çetin Gözütok, Rektör Hacımüftüoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretler sırasında, Atatürk Üniversitesinin bölge ve ülke için taşıdığı önem ön plana çıkarıldı. Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, üniversitenin mevcut projeleri ve gelecek hedefleri hakkında detaylı bilgi verdi. Üniversite-kamu iş birliğinin güçlendirilmesi için atılabilecek adımlar üzerine yapılan görüşmelerde, iş birliğinin artırılmasının bölgesel ve ulusal faydalar sağlayacağı vurgulandı.

Rektör Hacımüftüoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederken, Atatürk Üniversitesinin bilimsel çalışmalarda öncü rolünü sürdürmeye ve toplumun her kesimiyle güçlü bir iletişim içerisinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —