meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Hopa'da Türkiye İşçi Partisi start verdi

Hopa’da parti binasını ve seçim ofisini açan Türkiye İşçi Partisi Artvin il örgütü, sonrasında Hopa ve Arhavi’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Artvin Hopa

Hopa ilçe binasında açıklama yapan Türkiye İşçi Partisi Artvin Milletvekili adayı Timur Şimşek” Türkiye İşçi partisinin ilçe örgütlerini kurmaya biz o zaman iki kişiyle başladık ve Hopa’da 5 kişiyle çıktık 1 Mayıs’a. O günlerde biraz yalnız kalmış ve ötekileştirilmiştik” diye seslendi. Timur Şimşek “Bu gün çok güzel bir gün ve mutluyum. Bu bizim için bir milat. Artık daha çok çalışıp daha çok heyecanla mücadele ederek, yürümek istiyoruz ve ülke genelinde iktidarı belirlerken hem muhalefette olmak aynı zamanda yerelde de daha çok söz sahibi olmak istiyoruz” dedi.

Türkiye İşçi Partisi Emek ve Özgürlük blokuyla Milletvekili seçimlerine katılırken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz.

ŞİMŞEK “2018’DE İKİ KİŞİYLE BAŞLAMIŞ VE 1 MAYIS’A HOPA’DA 5 KİŞİYLE KATILMIŞTIK”

Türkiye İşçi Partisi Artvin Milletvekili adayı Timur Şimşek partisi hakkında açıklama yaptı. “Biz Türkiye İşçi Partisi olarak Hopa’da 2018 yılında arkadaşlarımızla başladık. Türkiye İşçi Partisinin ilçe örgütlerini kurmaya biz o zaman iki kişiyle başladık ve Hopa’da 5 kişiyle çıktık 1 Mayıs’a. O günlerde biraz yalnız kalmış ve ötekileştirilmiştik ki buradaki arkadaşlar bilir.

Yeni bir alternatif yaratabilmek için başlattık bu mücadeleyi ve her gün üstüne koyarak, son olarak Serkan hocamızla ve diğer arkadaşlarımızla beraber her gün biraz daha büyüyerek ve biraz daha çoğalarak mücadelemizi güçlendirdik. Biz bu parti binasını 2018 de açmayı ama olmuyordu hem yerel belediye de bu konuda engel çıkardı. Bu gün çok güzel bir güm ve mutluyum ve bu bizim için bir milat. Artık daha çok çalışıp daha çok heyecanla mücadele ederek, yürümek istiyoruz ve ülke genelinde iktidarı belirlerken hem de muhalefette olmak aynı zamanda yerel dede daha çok söz sahibi olmak istiyoruz ve bunun için mücadeleye devam edeceğiz ve teşekkür ederim” dedi.


1

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

2

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

3

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı

4

Adalar'da 43 akülü araç toplatıldı

5

Çaykur'dan çay fiyatlarına zam! Tiryaki çayı ve Rize Turist çayı ne kadar oldu?