Tarih: 30.06.2024 11:33

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 43. Kafkasör Festivali Hazırlıklarını İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 3-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 43. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'nin hazırlıklarını yerinde inceledi. Başkan Erdem, festival alanında yaptığı açıklamada tüm hemşehrilerini festivale davet etti.

Başkan Erdem, "Bu yıl 43.sünü düzenleyeceğimiz Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'nin hazırlıklarına büyük bir titizlikle devam ediyoruz. 3-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz festivalimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Birlikte sanatın, kültürün ve turizmin güzelliklerini paylaşacağız," dedi.

Artvin Belediye Başkanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda da festival hazırlıklarına dair görüntüler ve bilgilere yer verdi. Başkanlığın paylaşımında, festivale dair detaylar ve etkinlik programı hakkında da bilgiler sunuldu.

Artvin'in geleneksel festivali olan Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali, her yıl bölge halkı ve turistler tarafından büyük ilgi görüyor. Festival kapsamında çeşitli kültürel etkinlikler, konserler, sergiler ve yöresel ürün stantları yer alacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —