Tarih: 13.06.2024 10:12

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Bursa'da Hemşehrileriyle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Orhan Atan ile birlikte Bursa'da Artvin Kafkas-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) Başkanı Rıdvan Kılıçlıoğlu, Artvin Vakıf Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, Artvin Kafkas Dernekleri Başkanı Murat Aydın ve bir araya geldiği toplantıda Artvin hemşehrileriyle buluştu.

Başkan Erdem, toplantıda yaptığı konuşmada, tüm hemşehrilerini memleketleri Artvin'e davet ederek, buluşmaya katılanların varlığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bursa'da bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Erdem, Artvin'in kültürel zenginliklerini ve birlikte yaşama kültürünü vurguladı.

Toplantının sonunda Başkan Erdem'e, Livane Spor forması ve BEKAY Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifinin el emeği ürünlerinden oluşan hediyeler takdim edildi.

Artvin Belediye Başkanlığı olarak yapılan bu buluşmanın, Artvinli hemşehrilerin dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdiğini ifade eden Erdem, böylesi etkinliklerin devam edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —