Tarih: 14.11.2023 16:29

ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRHAN ELÇİN, ŞEHİRDE YÜRÜTÜLEN ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Elçin, vatandaşlarla yaptığı istişarelerde, onların daha konforlu bir yaşam sürmeleri için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Başkan Elçin'in incelemeleri şu bölgeleri kapsadı:

Yerinde inceleme sonrasında konuşan Başkan Elçin, vatandaşlarla yapılan istişarelerin kendileri için son derece önemli olduğunu belirtti. "Halkımızın ihtiyaçlarına doğrudan kulak vererek, daha yaşanabilir bir şehir inşa etmeye kararlıyız." diyen Başkan Elçin, yapılan çalışmaların şehirdeki yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini ifade etti.

Başkanlığın resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgilere göre, Çamlık Mahallesi Mezra Sokak 2, Çamlık Mahallesi Keskin Sokak ve Balcıoğlu Mahallesi Çamlıca Sokağı ile Yazanlar Caddesi'ni birleştiren ham yol çalışmalarının şehir genelindeki ulaşımı daha da kolaylaştıracağı belirtiliyor.

T.C. Artvin Belediye Başkanlığı, vatandaşların öneri ve taleplerini dikkate alarak, şehirdeki altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yapılan bu çalışmaların, Artvin'in sakinleri için daha yaşanabilir bir çevre oluşturmayı amaçladığı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —