Tarih: 14.07.2023 12:46

Artvin Çoruh Parkı çöplüğe döndü

Facebook Twitter Linked-in

Artvinliler 45 milyon liraya yapılan Çoruh Parkı'nda çöplerin toplanmamasına tepki gösterdi. Tepkiler üzerine açıklama yapan Artvin Belediyesi, parkın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı olduğunu söyledi.

 Artvin'de 45 milyon TL'ye inşa edilen Çoruh Park ilgisizlikten çöplüğe döndü. İçerisinde restoran, kafeterya, büfe, havuz, anfi tiyatro, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve fitness alanı bulunan 57 bin metrekarelik Çoruh Park çöplük haline geldi.

DSİ’nin milyonlarca lira harcayarak yaptığı parkta masalar kırık, çöpler toplanmıyor.

'ARTVİN'E YAKIŞMIYOR'

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Burası ilk açıldığında insanlar gelip zaman geçirirlerdi. Artvin için çok güzel bir projeydi. Böyle bir hal alması Artvin'e yakışmıyor. Madem burayı bu hale getireceklerdi yapmasalardı. Artvin için daha iyi projeler üretmeye kullansalardı. Bir an önce buranın halk için daha temiz bir hale getirilmesini istiyoruz" diye konuştu.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI: BAKANLIĞIN SORUMLULUĞUNDA

Tepkiler üzerine Artvin Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Çoruh Park, 9.08.2019 tarihinden itibaren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü uhdesine geçmiştir. Çoruh Park'ın işletmesiyle ilgili belediyemizin hiçbir sorumluluğu yoktur" denildi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —