Tarih: 03.06.2024 17:22

Artvin Çoruh Üniversitesi'nde Coşkulu Mezuniyet Töreni

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreni, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Törene, İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar'ın da katılımıyla ayrı bir anlam kazandı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından yapılan konuşmalarda, öğrencilere kariyerleri boyunca başarılar dileyen konuşmacılar, genç mezunların önlerindeki yeni döneme yüreklerindeki heyecan ve azimle adım atmalarını vurguladılar.

Mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin heyecanıyla dolu törende, AÇÜ Eğitim Fakültesini ikincilikle bitiren bir öğrenciye belgesini veren İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, bir konuşma yaparak genç öğretmen adaylarına önemli mesajlar verdi. Acar, konuşmasında şunları dile getirdi: "Kıymetli öğretmen adaylarımız, milletimizin köklerinden aldığımız güçle geleceğimizi kurgulayacak olan yeni nesle büyük hayaller kurduralım. Büyük hayaller kuranlar, büyük işler yapar. Dokunduğumuz her öğrencide eser ortaya çıkarma merakı oluşturup disiplinli çalışma alışkanlığını geliştirelim."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —