Tarih: 07.07.2024 11:38

Artvin Hopaspor'da Yeni Yönetim Kurulu Göreve Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Hopaspor Kulübü'nün Genel Kurul Toplantısı, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü temsilen Gençlik Hizmetleri Müdürü Hayati Güneri ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Başköylü katıldı.

Toplantı sırasında yapılan seçimlerde Göksel Cihan, Artvin Hopaspor Kulübü'nün yeni başkanı olarak seçildi. İl Müdürlüğü temsilcileri, Cihan ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına konuşan Hayati Güneri, "Artvin Hopaspor Kulübü'nün yeni yönetimini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Kulübümüzün, gençlerimizin sporla buluşmasına ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaya devam edeceğine inanıyoruz," dedi.

Yeni başkan Göksel Cihan ise, "Artvin Hopaspor olarak hedeflerimize ulaşmak ve kulübümüzü daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bizlere güvenen ve destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederim," şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —