Tarih: 09.07.2024 16:25

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Başarı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar başkanlığında 9 Temmuz 2024 Salı günü saat 09.00’da Başarı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim ve öğretimden sorumlu şube müdürleri, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi yöneticileri ve Ar-ge öğretmenleri katıldı.

Toplantıda, 2024 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı ve diğer alanlarda yapılan çalışmaların sonuçları analiz edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, toplantının açılış konuşmasında, yıl boyunca yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Başarıyı artırmak ve eğitim kalitesini yükseltmek için sürekli olarak kendimizi yenilemeli ve eksikliklerimizi gidermeliyiz," dedi.

Toplantıda, 2024 LGS sonuçları detaylı bir şekilde incelenerek, elde edilen başarıların ve karşılaşılan zorlukların üzerinde duruldu. Ayrıca, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmaların planlaması yapılarak, hedefler belirlendi. Ar-ge öğretmenleri ve şube müdürleri, elde edilen veriler ışığında, daha etkili eğitim stratejileri geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

Ölçme ve Değerlendirme Merkezi yöneticileri, sınav sonuçlarının yanı sıra, öğrencilerin genel başarı durumu ve gelişim süreçleri hakkında da bilgi verdi. Toplantıda, öğrenci motivasyonunu artıracak ve eğitim kalitesini yükseltecek projeler üzerinde duruldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —