Tarih: 11.09.2023 12:59

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar: "Öğrencilerin En Büyük Destekçisi Olmaya Devam Edeceğiz"

Facebook Twitter Linked-in

Acar, mesajında öğrencilerin başarısı için ellerinden gelen desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Acar, mesajında öğrencilere hitaben şunları söyledi: "Sevgili öğrencilerimiz, 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğretmenlerinizin gayretli çalışmaları ile sizlerin mutluluğu, başarısı ve istikbali için birçok başarılı çalışmaya imza attık. Ülkemizin yarınları siz kıymetli yavrularımıza eşit olanaklar sunarak devletimizin bizlere sağladığı tüm kaynakları sizlerin eğitimi için kullandık ve geleceğe doğru güçlü adımlar atmanızda her zaman yanınızda olduk. 2023-2024 eğitim öğretim yılında da okullarımızda yeniden sizlerle bir arada olmanın mutluluk ve heyecanı içerisinde çalışmalarımızı bu yıl da sürdürerek eğitim yolculuğunuzda bizler ve öğretmenleriniz sizlerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim."

Değerli öğretmenlere seslenen Fahri Acar, Cumhuriyetimizin 100. Yılına atılan adımlarda emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti ve yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diledi.

Acar, velilere de şu mesajı iletti: "Bizlere emanet ettiğiniz sevgili yavrularımızın sağlıklı, huzurlu ve başarılı birer birey olması için eğitim camiamızla birlikte ilerlediğimiz eğitim yolculuğunda her zaman yanımızda ve en büyük destekçimiz oldunuz. Birlik ve beraberlik içinde ortak bir çabayla çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağımız yeni eğitim öğretim yılının tüm velilerimize hayırlı olmasını dilerim."

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni etti. Yeni eğitim öğretim yılı, öğrenciler, öğretmenler ve veliler için başarılarla dolu bir yıl olması dileğiyle başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —