Tarih: 10.10.2024 15:57

Artvin Ülkü Ocakları'ndan Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’a Eğitim Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Çakır, Kamu-Sen Türk Eğitim-Sen Artvin Şube Başkanı Sinan Okan ve yönetim üyeleri, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında eğitim alanında yapılan çalışmalar ve projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Alparslan Çakır, Ülkü Ocakları'nın eğitim alanındaki faaliyetleri kapsamında hayata geçirilen "Odak 2023 Hızlı Okuma Programı", "Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Sanal Ders İçerikleri" ve "Kutadgu Bilig Dergisi"ni İl Müdürü Fahri Acar’a takdim etti. Eğitim projelerinin detayları hakkında bilgi veren Çakır, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürüttükleri çalışmaları paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Artvin Ülkü Ocakları’nın eğitim öğretim faaliyetlerine verdiği desteği takdir etti. Acar, Artvin’in eğitim alanındaki başarılarını daha da ileri taşımak için sivil toplum kuruluşlarının desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak Başkan Çakır ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret, il genelinde eğitim çalışmaları üzerine yapılan sohbetle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —