Tarih: 23.08.2024 09:44

Artvin Valiliği Yangın Bölgesinde: 3 Ev Kullanılamaz Hale Geldi, Can Kaybı Yok

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli İlçesi Yaylalar Köyü Akçay Mahallesi'nde meydana gelen ev yangını sonrası bölgede incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, yangınla ilgili yetkililerden bilgi alarak, yangın müdahale süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Yangın haberinin alınmasının ardından Valilik koordinesinde itfaiye, AFAD, Jandarma ve diğer ilgili kurumların ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yangına müdahale edilerek kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Vali Cengiz Ünsal, yangınla ilgili yaptığı açıklamada, "Akçay Mahallemizde meydana gelen ev yangını sonucunda, tek tesellimiz herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmamış olmasıdır. Ancak, mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza ait 3 ev maalesef yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Çok büyük geçmiş olsun. Devletimizin tüm imkanlarıyla evleri yangından dolayı zarar gören vatandaşlarımızın yanındayız," ifadelerini kullandı.

Yangın sonrası Vali Ünsal, ilgili kurumlara hızlı bir şekilde hasar tespit çalışmalarının yapılması ve hayatın normal seyrine dönmesi için talimat verdi. Yangından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Ünsal, devletin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu belirtti.

Artvin Valiliği'nin koordinasyonunda yürütülen çalışmalarla, yangın mağduru vatandaşlara destek sağlanmaya devam ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —