Tarih: 21.11.2023 16:14

Artvin Valisi Ünsal Başkanlığında Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Çoruh Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, ilçe kaymakamları, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantıda, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Kemal Şenlioğlu geçmiş yıllarda kış aylarında yaşanan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi verirken, ilgili kurum amirleri de kendi birimlerinin kış mevsimine yönelik hazırlıklarını paylaştılar.

Vali Ünsal, yaptığı açıklamada, "İlimizde genel hayatı etkileyecek ve kurumlar arası koordinasyonu gerektirebilecek yoğun kar yağışı neticesinde oluşabilecek olayların öncesinde muhtemel can kayıplarının ve mal zararlarının önlenmesi ve azaltılması için gerekli tedbirleri almak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz" dedi. Ayrıca, önceki yıllarda yaşanan olayların göz önüne alınarak, ulaşım ve yerleşim yerlerinin belirlenmesi, alınan tedbirlerin değerlendirilmesi ve planlamaların yapılması için kararlar alınacağını vurguladı.

Vali Ünsal, "Sorunsuz bir kış mevsimi geçirmeyi temenni ediyorum" diyerek, kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve alınan tedbirlerin etkin bir şekilde uygulanması için kararlar alacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —