Tarih: 16.11.2023 13:08

Artvin ve Murgul Esnaf Odalarından Vali Ünsal'a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette, ilin esnaf ve sanatkarlarıyla ilgili konular ele alındı. Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şeref Öngüner, "Esnafımızın sorunları ve beklentileri doğrultusunda, işbirliği içinde çözüm odaklı adımlar atmaya devam ediyoruz. Vali Ünsal'ın da destekleriyle, esnafımızın daha iyi koşullarda faaliyet göstermesini sağlamak için çaba harcıyoruz" dedi.

Murgul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yeğin ise, "İlçemizdeki esnaflarımızın ihtiyaçlarına yönelik çözüm arayışlarına devam ediyoruz. Vali Bey'in bu konudaki anlayışı ve katkıları bizim için önemli. İlçemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak adına işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye ekledi.

Vali Cengiz Ünsal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Esnaf ve sanatkârlarımız kentimizin ekonomik dinamiklerinin önemli bir parçasını oluşturuyor. Kendileriyle sürekli iletişim halindeyiz ve sorunlarını çözme noktasında birlikte çalışıyoruz. İl genelinde esnafımızın daha iyi koşullarda faaliyet göstermesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret, samimi bir ortamda geçerken, katılımcılar ilerleyen süreçte de benzeri görüşmelerin düzenlenerek işbirliğinin artırılması konusunda mutabık kaldılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —