Tarih: 27.08.2024 13:57

Artvin’de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Planlama Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı planlamalarını değerlendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, ARGE biriminden sorumlu Şube Müdürü İsmail İnan ve ARGE’de görevli öğretmenler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Fahri Acar, önceki eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni dönemde yürütülecek projeler hakkında bilgi verdi. Acar, bu yılki projelerle öğrenci ve velilerin hayatına daha fazla dokunacaklarını belirterek, “Değişen yaşam koşullarından kaynaklanan ihtiyaçları en iyi şekilde analiz ederek eğitim şehri Artvin’de çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi.

Toplantıda, eğitim alanında yapılacak yenilikler ve projeler hakkında ayrıntılı bilgi paylaşılırken, Acar yeni dönemin hayırlı olması temennilerinde bulundu ve toplantıyı sonlandırdı.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, toplantı hakkında sosyal medya hesabından detaylı bilgi ve fotoğraflar paylaşarak, eğitim camiasını bilgilendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —