Tarih: 27.06.2024 15:42

Artvin'de Başlatılan GSB Spor Okulları, Gençler için Kapılarını Açtı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan "GSB Spor Okulları", 27 Haziran 2024 tarihinde Merkez Spor Salonu'nda açılışını gerçekleştirdi.

GSB Spor Okulları, güreş, eskrim, hentbol, basketbol, voleybol, futbol, tenis, jimnastik, yüzme, taekwando, masa tenisi, atletizm ve bocce olmak üzere toplam 13 farklı branşta faaliyet gösteriyor. Bu program kapsamında, uzman antrenörler eşliğinde çocuklar ve gençler, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacakları gibi sosyal becerilerini de geliştirebilecekler.

"Yaza Harekeli Giriyoruz" sloganıyla başlatılan GSB Spor Okulları, çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sunarken, yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine destek olmayı hedefliyor. Program, katılımcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır ve tüm spor sever çocuklar ile destekleyici veliler davetlidir.

Ayrıca, Gençlik Merkezlerinde devam eden sosyal, kültürel ve sportif programlarla gençlerin gelişimine destek verilmeye devam ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —