Tarih: 14.12.2023 16:17

Artvin'de Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ahmet Salih Poçanoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Yahya Kanbur ile ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda, ilimizin güvenlik ve acil durumlarla ilgili mevcut durumunun değerlendirilmesi ve ardından gelecek dönemde şehrin güvenlik ve acil durumlarda etkili bir şekilde yönetilmesi hususlarında yapılacak çalışmalar ile koordinasyonu gerektiren konular görüşüldü.

Vali Ünsal, toplantıda yaptığı konuşmada, güvenlik ve acil durumların önceden önlenmesi ve yaşanması durumunda ise hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Ünsal, "Güvenlik ve acil durumlar, şehrimizin huzur ve güvenliğini tehdit eden önemli unsurlardır. Bu nedenle, bu konuların önceden önlenmesi ve yaşanması durumunda ise hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilmesi için gerekli tedbirleri almak ve koordinasyonu sağlamak büyük önem arz etmektedir" dedi.

Vali Ünsal, toplantıda alınan kararların ilimizin güvenlik ve acil durumlarında daha etkin bir şekilde yönetilmesi için önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —