Tarih: 30.07.2024 10:14

Artvin'de Kolluk Güçleri Güvenlik Stratejilerini Gözden Geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Valiliği Toplantı Salonu'nda,   başkanlığında gerçekleştirilen "Kolluk Değerlendirme Toplantısı" 29 Temmuz Pazartesi günü yapıldı. Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Mehmet Çelik, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Selçuk Tipi ile emniyet, jandarma ve sahil güvenlik teşkilatlarının ilgili amirleri katıldı.

Toplantıda, ilin genel asayiş durumu değerlendirildi. Vali Cengiz Ünsal, toplantıda yaptığı konuşmada, "Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik teşkilatlarımızın birim amirleriyle Artvin'imizin genel asayiş durumunu ele aldığımız Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik. Daha güvenli yarınlar için el birliğiyle gayret göstermeye devam edeceğiz." dedi.

Toplantıda, il genelindeki güvenlik durumu, mevcut güvenlik önlemlerinin etkinliği ve yeni stratejiler üzerinde duruldu. Ayrıca, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suç oranlarını düşürmek için yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Artvin Valiliği, bu tür toplantılarla il genelindeki güvenliği artırmayı ve vatandaşların huzurunu sağlamayı amaçladığını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —