Tarih: 16.06.2024 09:57

Artvin'de Kurban Bayramı Coşkusu Yaşandı: Bayramlaşma ve Şehit Ziyaretleri Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Artvin'de Kurban Bayramı coşkuyla kutlandı. Artvin Valiliği'nde bayramlaşma töreni düzenlendi ve Garnizon Şehitliği ziyaret edildi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Artvin Valiliği'nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Artvin Valisi Cengiz Ünsal'ın ev sahipliğindeki programa AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Belediye Başkan Vekili Seyfi Pişkin ve il protokolü katıldı.

Valilikteki bayramlaşma programının ardından il protokolü, Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek kabirlere karanfil bıraktı.

Ardından din görevlilerince Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile program sona erdi.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal bayram mesajında:

"Bu mübarek bayram vesilesiyle, başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, tüm milletimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin, milli ve manevi değerlerimizin güçlendiği özel günlerdir. Bu bayramda da birbirimize sevgiyle, saygıyla yaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmalıyız."

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik:

"Kurban Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesine, sevgi ve saygının artmasına vesile olmasını diliyorum. Bu bayramda da şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz."

Belediye Başkan Vekili Seyfi Pişkin:

"Artvin'imizde huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramlaşma vesilesiyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —