Tarih: 09.10.2024 11:46

Artvin'de Okul Müdürleri Toplantısı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Üzerine Yoğunlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’de İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar başkanlığında, Merkez ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Artvin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonu'nda yapılan buluşmaya, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Merkez ilçe okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, bu yıl Bakanlık tarafından öncelik verilen konuları ve özellikle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında başlatılan uygulamaları vurguladı. Acar, bu yeni modelin okul müdürleri tarafından titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, okul müdürlerine, yürütülecek çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileğinde bulunuldu. Toplantı, iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimin kalitesini artırmak ve okul müdürleri ile sürekli iletişim halinde olmak adına bu tür buluşmaları sürdürmeye devam edeceğini açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —