Tarih: 02.09.2024 15:56

Artvin’de Okullarda Uyum Haftası ve Öğretmen Mesleki Çalışmaları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’de 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı, 1. sınıf ve anasınıfı öğrencileri için düzenlenen Uyum Haftası etkinlikleriyle başladı. İl genelinde öğretmenlerin Mesleki Çalışmaları da bu hafta itibarıyla başladı.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Bakanlık Müfettişleri Mahmut Aloğlu ve İsmail Duygu ile birlikte 7 Mart İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in EBA üzerinden gerçekleştirdiği açılış konuşması izlendi.

Ziyaret kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim yılının önemini vurguladı. Acar, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nde öncelendiği gibi, iyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmeyi önemsemeliyiz. Ülkesi ve kendi adına büyük hayalleri olan, özgüvenli, toplumuyla barışık, devletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmeliyiz,” dedi.

Maarif Müfettişi Mahmut Aloğlu ise öğretmenlerin rolüne dikkat çekerek, “Her şeyin merkezinde öğretmenlerimiz var. Öğretmenlerimiz inanırsa müfredat programlarımız başarıya ulaşacaktır. Bu bağlamda umarız yeni maarif modeli hedeflenen başarıya ulaşır,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından, okulda bulunan 1. sınıf öğrencileri sınıflarında ziyaret edilerek öğretmen ve öğrencilere başarılar dilendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —