Tarih: 18.05.2024 12:56

Artvin'de Sporun İzinde Unutulmayan Büyükler Ziyaret Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Artvin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, sporun izinde yıllarını geçirmiş kıymetli isimler unutulmadı. Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında eski sporcularından Özer Sevim ve Nejat Dalkılıç'ı evlerinde ziyaret ederek, onlara hediye ve çiçek takdim etti.

Ziyaretlere Spor Hizmetleri Müdürü Latif Yılmaztürk, Yurt Hizmetleri Müdürü Salih Çömert ve Spor Hizmetleri Birimi Şube Müdürü Mehmet Başköylü de katılarak, sporun ve gençliğin önemini vurguladılar. Ziyaretler sırasında, Artvin'in sporuna yıllarca hizmet etmiş ve katkı sağlamış bu değerli spor büyükleri, unutulmadı.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak, ilin sporuna olan katkılarından dolayı Özer Sevim ve Nejat Dalkılıç'a teşekkürlerini ilettiklerini belirtirken, ziyaret edilen sporcular da bu anlamlı faaliyetten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Ziyaret sırasında eski anılar, başarılar ve geçmişten günümüze uzanan dostluklar da samimi bir şekilde paylaşıldı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —