Tarih: 24.05.2025 12:22

Artvin’de Yamaç Paraşütü Yarışması İçin Geri Sayım Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde 20–22 Haziran 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yamaç Paraşütü Hedef Eğitim Yarışması için hazırlıklar başladı. Yarışma öncesinde organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Vali Yardımcısı Dilara Şenoğlu başkanlığında bir hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

İlgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, etkinliğin güvenliği, organizasyon planlaması ve tanıtım stratejileri detaylı şekilde ele alındı. Toplantıda, yarışmanın Artvin’in doğal güzelliklerini ön plana çıkaracağı ve ilin spor turizmi potansiyeline katkı sağlayacağı vurgulandı.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen hazırlık süreci, tüm paydaşların iş birliğiyle devam ederken, yarışma bölgeye hem sporcu hem de doğa tutkunlarını çekmeyi hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —