Tarih: 01.09.2023 11:05

Artvinliler Hizmet Vakfı, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyarette Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Artvinliler Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esen Yağcı ve beraberindeki heyet, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıda Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Gedik, Ahmet Karabulut ve Meclis üyeleri Bünyamin Merttürk ve Ramazan Balcıoğlu da yer aldı.

Vakfın Artvin gezisi sırasında ilçeleri ziyaret ederek izlenimlerini paylaşan Başkan Yağcı, turizm alanında Artvin'in potansiyelini daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla İstanbul ve diğer illerde tanıtım çalışmalarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ise, Artvin'in ve ilçelerinin günümüzde dünya çapında tanınan önemli destinasyonlardan biri olduğuna dikkat çekerek, yeni seyahat rotalarının oluşturulması gerektiğini ve bu konuda gerekli çalışmaları yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Hopa'nın özellikle transit geçiş noktası olmasının, bölgeye hareketlilik getirdiğini vurguladı.

Ziyaretin sonunda Başkan Yağcı, Başkan Demircioğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Demircioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvinliler Hizmet Vakfı'na teşekkürlerini iletti.

Artvinliler Hizmet Vakfı ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği, Artvin'in turizm potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtarak bölgenin ekonomik gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —