Tarih: 22.09.2023 13:13

Artvinspor Kadın Voleybol Takımı, SMA Tip-1 hastası Deniz bebek için düzenlenen kermese destek verdi.

Facebook Twitter Linked-in

Artvin'de yaşayan SMA Tip-1 hastası Deniz Günay bebek için Valilik izinli yardım kampanyaları devam ediyor. Artvin'in birçok ilçesinde Deniz bebek için yardım kampanyaları düzenlenerek vatandaşlar seferber oldu.

Deniz bebeğin ailesinin arkadaşları ve gönüllü kadınlar bir araya gelerek il merkezinde kermes düzenledi. Artvinspor Kulübünün Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri, Kadın Voleybol Takımının antrenörü Yasin Kara, takım kaptanı Ebru Öztürk ile oyuncular da kermese katılarak maddi ve manevi destek verdi.

Kadınların evlerinde yaptıkları el işi ürünlerin ve yiyeceklerin satıldığı kermesin tüm gelirleri Deniz bebek için açılan hesaba yatırılacak.

Artvinspor Kadın Voleybol Takımının kadın yöneticisi Yasemin Değirmenci, kermese bütün Artvin halkını beklediklerini ve kermesten elde edilecek tüm gelirlerin Deniz bebek için açılan resmi banka hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Deniz bebek, Zolgensma gen tedavisi için 2 milyon 400 bin dolar gerekiyor. Aile, Deniz bebeğin tedavisi için yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Artvinspor Kadın Voleybol Takımı, Deniz bebek için düzenlenen kermese katılarak kampanyaya destek verdi.

Kadın yönetici Yasemin Değirmenci, "Deniz bebeğin tedavisi için herkes elinden geleni yapmalı. Biz de Artvinspor Kadın Voleybol Takımı olarak bu kampanyaya destek olmak istedik. Kermesimize herkesi bekliyoruz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —