Tarih: 02.09.2024 09:25

Aşağı Maden ve Yukarı Maden Köylerinde Heyelan: Vali Ünsal'dan Açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Artvin'de etkili olan aşırı yağışlar sonrası meydana gelen heyelanlar nedeniyle, Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Merkeze bağlı Aşağı Maden ve Yukarı Maden köylerinde incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, yerinde yaptığı incelemeler sırasında yetkililerden bilgi aldı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Ünsal, yaptığı açıklamada, sağanak yağışların etkili olduğu bu köylerde yaşanan heyelan sonucunda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olayının yaşanmadığını belirtti. Ancak, yağmur sularının etkisiyle bir aracın sürüklendiğini ve bir evin yamaçtan düşen kayalar nedeniyle hasar gördüğünü ifade etti.

Heyelan nedeniyle kapanan köy yolunun, ekiplerin hızlı ve koordineli çalışmaları sayesinde kısa sürede yeniden ulaşıma açıldığını vurgulayan Vali Ünsal, "Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız," dedi. Vali Ünsal, ayrıca ekiplerin bölgedeki hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirterek, süreçten etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yağışlardan etkilenen bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve güvenliklerinin sağlanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —